31 december

Vaknade med baby och idag äre en sån där dag som man ska bara må bra och aa gud vet vad :) det är mycket som har kommit upp idag men har verkligen ingen aning om vad jag ska göra men vi får se. Nu sitter vi iallafall i bilen o ska handla lite stuff sen får man se vad man gör helt enkelt. Haha ingen aning om vad jag ska skriva så hajdo



Jag lever!

För dom som undrar och så vidare så vart jag matförgiftad hehe åt lite konstigt o har inte kunnat sova på nätter men nu mår jag lite bättre :) var o fixade håret oxå o det blev fint exakt som jag ville ha det ! Har bara legat i sängen dom här dagarna. Kollar VD just nu oo kan inte sluta :( aja imorn äre en ny dag :) 



19 DEC

Well well.. tiden rullar o snart äre juul , shit man är inte ens lika hypad längre typ eller inte jag iaf..
Är lite orolig inför nyår för det blir aldrig som planerat.. kmr inte ens ihåg vad jag gjorde förra nyår "/ så tråkigt vare.

Idag var jag i stan iaf med Eriana senare kom Arelis o vi kollade in lite butiker osv , det finns så mkt man vill köpa men det är svårt vilka man ska köpa vad till och vad den personen vill ha och kanske inte vill ha men i slutändan får dom nöjja sig för det är ändå tanken som räknas.
 
Senare kände jag hur hungrig jag började bli och tur att jag och eri hade kvar våra kuponger från mcdonalds haha så vi drog t slussen o köpte två menyer mmm gott!
Jag har vart så glaad hela dagen för att jag ska fixa mitt hår igen på måndag så jag är skit glad verkligen, hoppas verkligen det blir av oxå. Osäker om jag ska ha lockigt , vågigt eller rakt.. mitt hår e ganska rakt just nu för jag har raktpermanentat det men det är ändå tjockt o så oooo vet inte vi får se vad frisören säger..shit måste färga håret svart oxå tur att mamma köpte hårfärg idag :)
 
SKOLAVSLUTNING IMORN ! fucking lov!
 
Bild på hur mitt hår såg ut sist jag var hos frisören och gick ut därifrån såå fint raakt o långt 
 
 
 

Brorsaan & farsan

Idag så var jag hos min bror och där träffade jag pappa o min brors två barn :) såååå sööta o stora dom har blivit .. Känner mig som en jääävligt dålig moster som typ har vart där 2 gånger sen dom två sötisarna föddes fyy på mig mm jag vet men nu ska jag hälsa på dom mkt oftare o kanske tillomed vara barnvakt åt dom , aso älskar barn som är såå lugna men ändå hypade o pratar o frågar massa frågor o aaaa såå söta vill bara äta dom haha , melissa då den äldsta gav mig ett julkort där det stod I love u på så söt ! Aja men vi snackade, skrattade osv sen drog jag o pappa :) nu e jag hemma o kollar ph puuuuss





I wanna be with you

Hej kära läsare..
 

haha ni märker ju själva att jag verkligen iiiiinte pallar skriva längre , kommer ta en rejäl paus känner jag eller så nej faktist inte jag skojade bara.. kmr faktist börja skriva mer än någonsin nu när vi har loooov på fredag haha glömde totalt bort det -.-'
 
iaf , ser att ni ändå stannat hos mig fastän jag itne skrivit ett shit.. Det betyder ganska mycket så nu jävlar ska jag gottgöra er o skriva så ofta jag bara kan !
 
mm vill hitta en fin nyårsklänning .. Har typ aldrig fixat mig sådär värsta  inför nyår men känner att det här nya året vill jag visa att det inte kommer vara detsamma , vill starta den fresh n clean! 
Såå om ni vet några fina nyårsklänningar skriv nere i kommentarsfältet :)
 
Känns som att jag vart ute den här månaden lite too much.. Och det ska bli ändringar på det oxå, måste lägga ner mer tid o energi på viktigare saker. 
Hmm.. faktist så fattar jag verkligen inte hur jag inte orkat skriva jag menar det här känns ju hur bra som helst o det är något jag hållt på med länge ! Ska byta design o piffa upp bloggen mer för den känns lite tråkig 
 
Aja ska kolla PH nu o äta min toast med kött innuti som mamma gjorde till lilla sjuka mig :) 
 haha! <3 älskar oss tillsammans

RSS 2.0